Ervaren Vastgoedontwikkelaar

#Development #thisiswhatwedo

40 uur / week

Rotterdam

Ruime kennis en ervaring

Solliciteer direct >

Je toekomstige werkplek

World Trade Center Rotterdam

Vervolg jouw carrière bij Fakton Development!

Werk jij graag aan gave en complexe vastgoedontwikkelingen op bijzondere locaties? Word jij blij van creativiteit in het ontwikkelproces, het aansturen van ontwikkelteams en snap je de financiële lijnen in een project? Dan ben jij de persoon die wij zoeken voor ons team! We nodigen je graag uit contact met ons op te nemen via onderstaande contactgegevens. Op welke inspirerende locatie zou jij met ons kennis willen maken? Geef het aan ons door en we zien elkaar daar.

Wat doen wij?

Wij zijn het creatieve brein bij stedelijke vastgoedontwikkelingen. Met onze brede ontwikkelervaring en financiële kennis realiseren wij als gedelegeerd ontwikkelaar de ambities van onze opdrachtgevers. Wij nemen het initiatief om ontwikkel- en transformatieopgaven in gang te zetten, zijn bedreven om leiding te geven aan het gehele ontwerp- en ontwikkelproces en beschikken over ontwikkel- en projectmanagers met een vernieuwende blik op de uitdagingen van nu. We vertalen in ieder project de wensen van onze opdrachtgever naar een toekomstbestendig product met respect voor mens en milieu, waar niet alleen de eindgebruiker van profiteert, maar dat bijdraagt aan de duurzame toekomst.

Een greep uit onze opdrachten waar wij bij betrokken zijn:

Wij zoeken iemand die:

  • Een teamspeler is en houdt van aanpakken;
  • Een afgeronde academische opleiding heeft;
  • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring heeft in woningbouwontwikkeling;
  • Een ambitieuze instelling heeft, uitdagende doelstellingen kan formuleren en voortdurend werkt aan verbetering van eigen werk;
  • Scherpe analyses van complexe vraagstukken kan maken en dat op overzichtelijke wijze overbrengt op collega’s en klanten;
  • Ervaring heeft met het aansturen van multidisciplinaire teams;
  • Ervaring heeft in het voeren van onderhandelingen;
  • Commerciële kansen signaleert en ernaar handelt.

Wij bieden:

Een omgeving waarin teamspirit, ondernemerschap, ambitie, enthousiasme, jezelf ontwikkelen en spraakmakende projecten centraal staan. Je komt te werken in een divers team van 13 ambitieuze professionals met uiteenlopende ervaringen en achtergronden. Wij hebben passie en liefde voor ons vak en dagen elkaar uit om het beste uit onszelf te halen. Wij zijn daarbij trots op het feit dat wij een Great Place to Work zijn.

Naast het creëren en ontwikkelen van mooie projecten, vinden wij ontspanning net zo belangrijk. Zo zijn wij in ons kantoor op de 22e verdieping van het WTC in Rotterdam geregeld te vinden aan de pool- en tafeltennistafel of op vrijdagmiddag in onze Skybar met een geweldig uitzicht over Rotterdam. Daarnaast organiseert Fakton jaarlijks ook verschillende andere leuke dingen zoals de studiereis, kerstborrel, marathons lopen of andere sportevents en de Sinterklaasviering.

Vanzelfsprekend bieden wij arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een marktconform salaris, een goede lease-autoregeling, een laptop, een iPhone, een bonusregeling en een pensioenregeling. Elke drie jaar benchmarken wij onze arbeidsvoorwaarden om dit blijvend waar te maken.

Word jij enthousiast door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking of een kop koffie. Stuur je CV met motivatie naar Vera Briefs: v.briefs@fakton.com of neem contact op via 010-300 60 00.

Solliciteer direct >