Financieel Adviseur Gebiedsontwikkeling

#consultancy #valuation #thisiswhatwedo

40 uur / week

Rotterdam

3 - 6 jaar ervaring

Solliciteer direct >

Je toekomstige werkplek

World Trade Center / 22ste etage
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam

Vervolg jouw carrière als Financieel Adviseur Gebiedsontwikkeling bij Fakton in Rotterdam!

Voor Fakton Consultancy en Fakton Valuation zijn wij op zoek naar een financieel adviseur gebiedsontwikkeling die net als wij het verschil wil maken. Samen met je collega’s van Fakton Consultancy en Fakton Valuation werk je samen aan business cases en waarderingsgerelateerde vraagstukken van gebiedsontwikkelingen en complexe objecten. Geen enkele opdracht is hetzelfde. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor deze complexe opgaven en je maakt gebruik van specialistische, gestandaardiseerde en gevalideerde rekenmodellen. Bovendien geef je strategisch advies over deze complexe gebiedsontwikkelingen aan betrokken partijen hoe het project te ontwikkelen en te realiseren. Je onderhoudt zelf je klantcontacten. Om ons team verder op de kaart te zetten woon je regelmatig evenementen en congressen bij.

Wij werken vanuit ons moderne en informele kantoor op de 22e verdieping van het WTC in Rotterdam en daarnaast maken wij regelmatig (één tot twee dagen per week) gebruik van werkplekken in de omgeving van Utrecht.

Wij zoeken een Financieel Adviseur Gebiedsontwikkeling die:

  • 3 à 6 jaar relevante werkervaring heeft in een vergelijkbare functie. Grootstedelijke ontwikkelingen en ontwikkelingen op uitleglocaties zijn jou niet vreemd;
  • expert is in gebieds- en grondexploitaties en risicoanalyses en niet terugdeinst voor complexiteit;
  • ruime ervaring heeft als adviseur op het gebied van planeconomie, gebiedsontwikkelingen en business cases van transformaties/herontwikkelingen;
  • scherpe analyses kan maken van complexe materie en die op overzichtelijke enthousiaste wijze kan overbrengen op klanten en collega’s;
  • het talent heeft om zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau te kunnen en willen acteren;
  • uitstekend kan samenwerken, maar zelfstandig uitvoeren van werkzaamheden ook probleemloos afgaat;
  • ondernemend is, commerciële kansen signaleert en deze weet om te zetten in (vervolg)opdrachten en bovendien de belangen van de klant optimaal wil behartigenauthentieke communicatieve vaardigheden heeft en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • een afgeronde academische opleiding heeft.

Je carrièrepad

Je werkt met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s, vaak in multidisciplinaire teams, in een open, informele bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. Wij hebben passie voor ons vak en dagen elkaar uit om het beste uit onszelf te halen. Elkaar continue feedback geven hoort hier ook bij.

Naast het werken aan projecten bieden wij je interne en externe opleidingen via onze Fakton Academy en Fakton Business School. Behalve de evenwichtige ‘work-hard’-mentaliteit maken wij graag tijd voor vele #faktonhappiness momenten, zoals borrels, een kerstdiner en onze jaarlijkse studiereis. #faktonmovesyourworld geldt niet alleen voor onze relaties maar zeker ook voor onze mensen. Toptalent kan snel promotie maken, zowel binnen Fakton Consultancy en Fakton Valuation, als binnen de andere Fakton ondernemingen.
Bovendien bieden wij arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een goede leaseautoregeling, een laptop, een iPhone, een bonusregeling en een pensioenregeling.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Als jij jezelf herkent in het bovenstaande, maken wij graag kennis met jou! Bel gerust vandaag nog met Aeisso Boelman voor een eerste kennismaking. Hij is bereikbaar via 06-5253 9264. Of stuur je CV met jouw motivatie naar hr@fakton.com. Voor meer informatie over Fakton kun je ook onze website raadplegen www.fakton.com.

Solliciteer direct >