Group Controller

#thisiswhatwedo

Rotterdam

7-10 jaar ervaring

Solliciteer direct >

Je toekomstige werkplek

World Trade Center / 22ste etage
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam

Al bijna 40 jaar levert Fakton (ca 75 fte) een bijdrage die er echt toe doet op het gebied van veerkrachtige leefomgevingen en vitale vastgoedorganisaties. Met strategisch vermogen, organisatiekracht en financiële creativiteit brengt Fakton projecten en kapitaal bij elkaar binnen het domein van de gebouwde omgeving.

Fakton, een platform van ondernemingen

In de afgelopen 5 jaar transformeerde Fakton van sec adviesbureau naar een aantal onderscheidende ondernemingen en deelnemingen, met ieder hun eigen winst- en verliesrekening.
In “Fakton Platform van Ondernemingen” krijgt dit concreet vorm.
Dit platform bestaat uit Fakton Capital (WTC Amsterdam), Fakton Consultancy, Fakton Valuation, Fakton Energy, Fakton Development en Fakton Executives (WTC Rotterdam).

Fakton, een uniek ecosysteem

Fakton kent een uniek ecosysteem waarin leren en ondernemen centraal staat. De nadrukkelijke wens is om dit ecosysteem verder te laten groeien, waarbij ondernemerschap wordt aangemoedigd. Ondernemingen met autonomie die sterk verbonden zijn en daar hun meerwaarde uit halen. Corporate Staf heeft hierin een toeleverende rol (centrale services) en een faciliterende en adviserende rol richting de ondernemingen in een aantal decentrale processen.

De vacature: Group Controller

Binnen Corporate Staf (ca. 6,5 fte) zijn wij op zoek naar een Group Controller:  
 • Een ambitieuze finance professional die inzichten verschaft, scherpe analyses maakt en adviezen geeft richting holding en werkmaatschappijen, e.e.a. middels heldere en eenduidige management rapportages.
 • Een conceptueel sterke maar zeker ook pragmatische financial die in staat is om de behoefte aan meer data gedreven besluitvorming te vertalen naar uniforme, operationele, financiële processen en procedures, zoals m.b.t. AO/IC, Financial Accounting en Control.
 • Een “IT-savvy” Group Controller die vorm en inhoud geeft door het toepassen van innovatieve vormen van automatisering, die bijdragen aan transparantie, groei en financiële stabiliteit van de Fakton organisatie.

Wie is de nieuwe Group Controller van Fakton?

Hands-on, analytisch, resultaatgericht, ondernemend (bouwer), teamspeler, communicatief sterk, durft feedback te geven, veerkrachtig, zelfstartend en natuurlijk humor. Verbinder met executiekracht. En verder:
 • Academisch werk- en denkniveau;
 • Circa 7 – 10 jaar werkervaring als business financial met affiniteit voor accounting;
 • Ervaring opgedaan binnen een middelgrote profit organisatie in de zakelijke dienstverlening.
 • Ervaring binnen een kennisintensieve organisatie (bv een partner-/ projectorganisatie) en affiniteit met vastgoed zijn een sterke pré.
 • Financieel geweten: juiste balans tussen adviserende en kritische rol; gevraagd en ongevraagd advies;
 • Schakelt op operationeel, tactisch en strategisch niveau;
 • Ervaring met IT, Data & Analytics, Business Development en contractmanagement;
 • Zoekt altijd samen met de ondernemingen naar kansen en denkt in oplossingen.

Interesse?

Voor meer informatie of het sturen van de motivatie met CV verwijzen wij graag door naar onze partner in deze wervingsprocedure, Vroom & van den Heuvel, Nadine Veltman te bereiken op veltman@vroomheuvel.com of 06-54240492.

Solliciteer direct >