Tim, Lizanne en Marc

Jouw loopbaan bij Fakton.


Word jij enthousiast van financiële-, strategische en ontwikkelvraagstukken in het domein van ruimte en vastgoed? Wil jij graag impact hebben en ben jij niet bang om zelf het initiatief te nemen? Dan zit jij bij Fakton goed.

Ondernemerschap, drive, ontwikkeling en spraakmakende projecten staan bij ons centraal. Niks rustig opstarten en beginnen met de eenvoudigere klussen om er langzaam in te komen. Nee, bij ons krijg jij snel veel verantwoordelijkheid en doe jij niet onder voor je ambitieuze, hoogopgeleide collega’s. Leren door te doen! Wij dagen elkaar uit om er iedere dag weer vol voor te gaan. Jij bent voor ons net zo belangrijk als jouw meest ervaren collega en wij hebben juist behoefte aan jouw frisse blik. Binnen Fakton heeft iedereen zijn eigen expertise en juist door de combinatie van vastgoedkennis, ervaring en analytische skills weten wij iedere keer weer ingewikkelde vastgoedopgaven tot een goed resultaat te brengen.

‘Office with a view‘ vanuit onze twee kantoren in het WTC op de Zuidas in Amsterdam en op de 22e verdieping in het WTC hartje Rotterdam. Dit brengt vaak de inspiratie om de noten in onze complexe opgaven in scherpe maar inspirerende sparsessies te kraken. Maar veel tijd om uitgebreid van het uitzicht te genieten is er natuurlijk niet. Laten wij eerlijk zijn: lange dagen en hard werken horen er soms bij, maar dan ga jij wel voldaan naar huis. Naast dat er hard wordt gewerkt is het natuurlijk fijn om ook regelmatig te borrelen en tafelen. Ons jaarlijkse kerstdiner is onvergetelijk. Ook gaan wij ieder jaar samen op (studie)reis. Daarmee bouwen wij aan onze #Faktonhappiness.

Wij denken niet alleen aan onze klanten en aan onszelf, wij zijn ook erg betrokken bij de maatschappij. Zo zetten wij ons elk jaar in voor een goed doel in de maatschappij. #Faktonmovesyourworld geldt niet alleen voor onze relaties, maar zeker ook voor onze mensen. Wij zijn trots op het feit dat wij een Great Place to Work zijn.

Dat jij al barst van de kwaliteiten is ons al wel duidelijk, maar niemand wil stilstaan. Niet alleen jij, maar zeker ook wij zijn gebaat bij jouw ontwikkeling. Naast het werken aan mooie opdrachten bieden wij jou interne en externe opleidingen via onze Fakton Academy en Fakton Business School. Fakton Holding is onderverdeeld in vijf Service Lines. Dit zijn Consultancy, (Re)development services, Capital, Valuation en Executives. Mogelijkheden all over dus!

Doorgroei van toptalent is een vanzelfsprekendheid binnen Fakton. Wij bieden arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften. Het goede salaris is natuurlijk mooi meegenomen maar daarnaast bieden wij ook een goede mobiliteitsregeling, een laptop, een iPhone, een bonusregeling en een pensioenregeling.

Ben jij nog steeds enthousiast? Houd je dan vooral niet in en laat ons weten waarom jij Fakton wil komen versterken!

Terug naar Home >