Management Assistant

#Fakton #thisiswhatwedo #Rotterdam

32 - 40 uur / week

Rotterdam

Minimaal 5 jaar ervaring

Solliciteer direct >

Je toekomstige werkplek

World Trade Center / 22ste etage
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam

Werk je graag samen met jonge en ambitieuze mensen aan spraakmakende projecten op één van de mooiste locaties van Rotterdam? Raak jij niet in paniek als de dag toch iets anders verloopt dan verwacht? Ben jij die enthousiaste teamspeler die alles tot in de puntjes organiseert? Dan biedt Fakton jou de perfecte plek om jouw kwaliteiten volledig in te zetten.

Wie zijn wij?

Fakton heeft zich in bijna 40 jaar ontwikkeld tot een team van professionals voor financiële-, strategische en ontwikkelvraagstukken in het domein van ruimte en vastgoed. Onze missie is dat wij een beslissende bijdrage willen leveren aan het creëren van veerkrachtige stedelijke leefomgevingen en vitale vastgoedorganisaties.

Als management assistant wordt veel van je gevraagd maar je krijgt ook veel. Leuke collega’s, een mooi informeel kantoor op de 22e verdieping van het WTC in Rotterdam, teamwork en werken voor een werkgever die alweer voor het derde jaar op rij een Great Place to Work is.

Wat ga jij precies doen?

Het team is volop in ontwikkeling en als ‘spin in het web’ draag jij hier een belangrijk steentje aan bij. Je hebt dan ook de ambitie om je te verdiepen in de markt en de klanten waarin het team opereert.

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor één of twee partners en je verleent secretariële en administratieve ondersteuning aan hen en hun team.

Offertes, rapporten en notities worden door jou uitgewerkt en verzonden. Gevraagd en ongevraagd ondersteun en adviseer je de partner(s) over te ondernemen acties en signaleer je de urgentie. Je bewaakt de stand van zaken van lopende acties.

Naast secretariële en administratieve ondersteuning is er ruimte in deze functie voor inhoudelijke ondersteuning aan het team. Dit kan zijn op het gebied van HR of Marketing.

Wie ben jij?

Wij zoeken een management assistant die:
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring heeft binnen een commerciële organisatie
  • aantoonbaar minimaal HBO werk- en denkniveau heeft
  • affiniteit heeft met HR en/of Marketing
  • accuraat werkt, flexibel, klantgericht, vrolijk en betrokken is
  • zich thuis voelt in een dynamische omgeving waar hard gewerkt wordt
  • pro-actief, met gedrevenheid en teamplay de beste resultaten wil bereiken
  • beschikt over de daadkracht om niet alleen mogelijkheden te zien, maar deze ook om kan zetten in verbeteracties en anderen hierin meekrijgt
  • representatief is
  • een uitstekende beheersing heeft van het Office pakket
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal heeft in woord en geschrift

Wat bieden wij?

Een omgeving waarin ondernemerschap, ambitie, enthousiasme, jezelf ontwikkelen en spraakmakende projecten centraal staan. Wij hebben passie voor ons vak en dagen elkaar uit om het beste uit onszelf te halen. Bij Fakton staat professionele en persoonlijke ontwikkeling van iedere medewerker centraal; de mensen vormen immers de belangrijkste assets van het bedrijf.

We bieden zeer goede arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een goed salaris, een bonusregeling, een pensioenregeling en een reiskostenvergoeding. Elke drie jaar benchmarken wij onze arbeidsvoorwaarden om dit blijvend waar te maken.

 

Spreekt deze vacature je aan en voldoe jij aan bovenstaande criteria, dan komen wij graag met jou in con­tact! Stuur je cv met pasfoto en motivatie­brief naar g.v.gelder@fakton.com. Voor meer informatie over ons bedrijf bekijk onze website www.fakton.com. Voor meer informatie over deze vacature neem telefonisch contact op met Gabrielle van Gelder via telefoonnummer: 010 3000130.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer direct >