Research Consultant

#Executives #thisiswhatwedo

20 uur / week

Rotterdam

Ruime kennis en ervaring

Solliciteer direct >

Je toekomstige werkplek

World Trade Center Rotterdam
World Trade Center Amsterdam

Wat doen wij?

Fakton heeft zich in bijna 40 jaar ontwikkeld tot een platform van ondernemingen die zich dagelijks bezighoudt met financiële, strategische en ontwikkelvraagstukken in het domein van ruimte en vastgoed. De missie van Fakton is een beslissende bijdrage te leveren aan het creëren van veerkrachtige stedelijke leefomgevingen en vitale vastgoedorganisaties. Binnen Fakton staat leren en ondernemen centraal. Zie voor meer informatie www.fakton.com.

Het netwerk van Fakton Executives, een van de ondernemingen binnen de Fakton Holding, beschikt over expertise, ervaring en zekerheid om organisaties en projecten verder te brengen in het complexe ruimtelijke domein. Fakton Executives is een onderneming met bekwame interim managers (de Fakton Executives), inzetbaar op kortlopende en langdurige interim (lijn-, project-, en programma)management functies. Zij werken voor overheden, bouwbedrijven, beleggers en woningcorporaties aan afgebakende gecompliceerde opdrachten.

Alle Fakton Executives hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de publieke en/of private woningmarkt. Of het nu gaat om het implementeren van asset management voor een corporatie, het managen van een project of een gebiedsontwikkeling, of een leidinggevende interim functie binnen een gemeente.

Om het netwerk van Fakton Executives verder uit te bouwen, zijn wij ter versterking van ons team op zoek naar een Research Consultant

De positie:

In de rol van Research Consultant draag je zorg voor het beheren en uitbouwen van het Fakton Executives interim kandidaten netwerk.

Samen met een Fakton Executives Partner werk je aan de sourcing van interim kandidaten op verkregen interim opdrachten.

Dit doe je door het maken van een wervend functie profiel, het uitvoeren van een grondige marktanalyse, gevolgd door het benaderen van passende en reeds bekende Fakton Executives uit het eigen kandidaten bestand, alsook het benaderen van nieuwe, potentieel geschikte kandidaten uit de markt, bijvoorbeeld door gebruik te maken van sociale media, zoals LinkedIn.

Ook het proactief uitbreiden van het Fakton Executives netwerk buiten lopende opdrachten om, onder meer door het organiseren van netwerkevents, behoort tot je takenpakket.

Daarnaast draag je zorg voor de inrichting, het beheer en de verdere ontwikkeling van een kandidaten search- en volgsysteem.

Expertise en ervaring

  • Je beschikt over en afgeronde academische opleiding.
  • Hebt affiniteit met de wereld van ruimtelijke ordening en vastgoed.
  • Pre: ervaring met de research van kandidaten via LinkedIn en het snel doorgronden van profielen en Cv’s.
  • Je bent analytisch sterk: behoudt overzicht, vindt het leuk om op projectmatige basis complexe personele puzzeltjes te leggen en gaat accuraat, integer en gestructureerd te werk.
  • Je bent een doener op niveau; je bent een doorzetter en bovendien creatief en oplossingsgericht.
  • Communicatief ben je zeer vaardig, zowel in woord als geschrift. Je bent van nature klantgericht, legt makkelijk contact en weet mensen te overtuigen.

Geïnteresseerd?

Evelyn Rademaker, Director Fakton Executives, e.rademaker@fakton.com

Solliciteer direct >