Support medewerk(st)er Fakton Valuation (parttime)         

#Valuation #thisiswhatwedo

24-28 uur / week

Rotterdam


Je toekomstige werkplek

World Trade Center / 22ste etage
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam

Vervolg jouw carrière als Support medewerk(st)er bij Fakton Valuation!

Word jij enthousiast van het redigeren van rapporten, het opstellen van enthousiasmerende offertes en het gestructureerd verzamelen van data uit verschillende bronnen? En ben je in staat om je taalkundige scherpte in te zetten om onze rapporten en formats te professionaliseren? Dan ben jij de nieuwe collega die Fakton Valuation zoekt!

Wie is Fakton Valuation?

Bij Fakton Valuation werken wij in een ervaren team van zes (senior) taxateurs aan taxaties voor onder andere aan- en of verkoop doeleinden en juridische procedures. Het gaat om gronden en gebouwen, veelal binnenstedelijk, die aangewend worden voor de realisatie van woningbouw en/of commerciële functies. Voor deze specifieke doelen vragen onze opdrachtgevers om kwalitatief hoogwaardige rapporten die zich onderscheiden in opbouw, navolgbaarheid van analyses tot conclusies, uitstraling en taalgebruik.

Als gevolg van een sterk groeiende portefeuille zoeken wij een enthousiaste en gedreven support medewerk(st)er die ons wil ondersteunen bij:

 • Het redigeren en waarborgen van de professionele uitstraling van onze taxatie- en adviesrapporten;
 • Het opstellen van enthousiasmerende en commercieel aantrekkelijke offertes;
 • Het ontwikkelen en professionaliseren van formats en templates;
 • Het gestructureerd verzamelen van data voor taxaties, waaronder kadastrale informatie, bestemmingsplangegevens, bodeminformatie, transactiecijfers en andere marktinformatie.

Jouw kwaliteiten zijn …

 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • een goede beheersing van Microsoft Office;
 • een nauwkeurige manier van werken, oog voor details;
 • leveren van kwaliteit en (interne) services;
 • van aanpakken houden, stressbestendig zijn en graag willen samenwerken;
 • in staat om eigen werk te initiëren en grotendeels zelfstandig uit te voeren, na afstemming met de taxateurs en adviseurs;
 • een HBO werk- en denkniveau;
 • bij voorkeur een aantal jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, bijvoorbeeld bij een notariskantoor, juridisch advies- of advocatenkantoor of makelaarskantoor.

Ons aanbod

Wij bieden jou een verantwoordelijke en afwisselende parttime baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden voor 24 of 28 uur in de week, flexibel te verdelen over 3 tot 5 dagen in een combinatie van thuiswerken en werken op kantoor. Hiermee beperk je de reistijd. Onze thuisbasis bevindt zich op de 22e verdieping van het WTC in Rotterdam en daarnaast werken we in flexkantoren in onder andere Utrecht.

Wij maken bovendien graag tijd voor vele #faktonhappiness momenten, zoals borrels, een kerstdiner en onze jaarlijkse studiereis. Wist je dat wij ook in 2020 weer een Best Workplace zijn? Een jaarlijks onderzoek naar de beste werkplekken van Nederland. Ruim 90% van onze mensen vindt Fakton een ‘Great Place To Work’. Hier zijn wij best trots op.

Meer weten?

Als jij jezelf herkent in het bovenstaande, maken wij graag kennis met jou! Bel gerust vandaag nog met Chantal Keulen voor een eerste kennismaking. Zij is bereikbaar via 06 – 20 44 96 28. Of stuur je CV met jouw motivatie naar a.van.wijk@fakton.com. Voor meer informatie zie ook Fakton Valuation.