TAXATEUR

#Valuation #thisiswhatwedo

40 uur / week

Rotterdam

2 - 5 jaar ervaring

Solliciteer direct >

Je toekomstige werkplek

World Trade Center / 22ste etage
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam

Vervolg jouw carrière als Taxateur bij Fakton in Rotterdam!

Voor Fakton Valuation zijn wij op zoek naar een ambitieuze taxateur die net als wij het verschil wil maken. Bij Valuation werk je samen met een team van vijf ervaren collega’s aan onafhankelijke en kwalitatief hoogwaardige taxaties van complexe objecten, waaronder grondposities (ontwikkellocaties), transformatie- en herontwikkelingsobjecten, zorgvastgoed en haven gerelateerd vastgoed. Geen enkele opdracht is hetzelfde. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor deze complexe opgaven en je onderhoudt zelf je klantcontacten. Je maakt gebruik van specialistische, gestandaardiseerde en gevalideerde rekenmodellen en voert de taxaties uit volgens de regels van het NRVT en de ethische guidelines van de RICS. Dat is de ‘niche’ waarin Fakton Valuation zich onderscheidt in de taxatiewereld. Om het team Valuation en de business line verder op de kaart te zetten woon je regelmatig evenementen en congressen bij. 

Als team werken wij vanuit ons moderne en informele kantoor op de 22e verdieping van het WTC in Rotterdam, maar ook in Utrecht gebruiken wij regelmatig werkplekken als uitvalsbasis.

Wij zoeken een taxateur die:

  • 2 tot 5 jaar relevante werkervaring heeft als taxateur. Ervaring met complexe vraagstukken is een pré; 
  • gecertificeerd is als Register Taxateur met de aantekening Grootzakelijk Vastgoed;
  • zelfstandig taxaties kan uitvoeren en veel waarde hecht aan kwaliteit;
  • een ambitieuze instelling heeft, voor zichzelf uitdagende doelstellingen formuleert en samen met het team uitdagende deadlines stelt en haalt; 
  • scherpe analyses kan maken van complexe materie en die op overzichtelijke wijze kan overbrengen op collega’s en klanten;
  • ondernemend is, commerciële kansen signaleert en deze weet om te zetten in (vervolg)opdrachten;
  • de belangen van de klant optimaal wil behartigen;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden heeft en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • een afgeronde academische opleiding heeft;

Je carrièrepad

Je werkt met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s, vaak in multidisciplinaire teams. In een open, informele bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. Wij hebben passie voor ons vak en dagen elkaar uit om het beste uit onszelf te halen. Elkaar continue feedback geven hoort hier ook bij. Naast het werken aan projecten bieden wij je interne en externe opleidingen via onze Fakton Business School. Behalve de evenwichtige ‘work-hard’-mentaliteit maken wij graag tijd voor vele #faktonhappiness momenten, zoals borrels, een kerstdiner en onze jaarlijkse studiereis. #faktonmovesyourworld geldt niet alleen voor onze relaties maar zeker ook voor onze mensen. Toptalent kan snel promotie maken, zowel binnen Fakton Valuation als binnen de andere Fakton ondernemingen.

Bovendien bieden wij arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een goede leaseautoregeling, een laptop, een iPhone, een bonusregeling en een pensioenregeling.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Als jij jezelf herkent in het bovenstaande, maken wij graag kennis met jou! Bel gerust vandaag nog met Joep Thomassen voor een eerste kennismaking. Hij is bereikbaar via 06 – 52 53 92 67. Of stuur je CV met jouw motivatie naar hr@fakton.com. Voor meer informatie over Fakton en Fakton Valuation kun jij ook onze website raadplegen www.fakton.com.

Solliciteer direct >