_TAXATEUR

#Valuation #thisiswhatwedo

40 uur / week

Rotterdam

2 - 5 jaar ervaring

Solliciteer direct >

Je toekomstige werkplek

World Trade Center / 22ste etage
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam

Vervolg jouw carrière als Taxateur bij Fakton in Rotterdam!

Fakton is al ruim 35 jaar een high-end consultancy- en taxatiebureau voor strategie-, ontwikkel- en investeringsvraagstukken in vastgoed en de gebouwde omgeving. In deze periode heeft Fakton zich ontwikkeld van een financieel adviesbureau naar een strategische partner die overheid en markt succesvol bij elkaar brengt in spraakmakende herontwikkelingsprojecten in de stad. Wij combineren hoogwaardige vastgoedkennis, scherpe analyses en sterke proces skills met praktische executiekracht om ingewikkelde vastgoedopgaven tot een goed resultaat te regisseren. Dit doen wij vanuit ons moderne en informele kantoor op de 22e verdieping van het WTC in Rotterdam.

Fakton Valuation

Voor Fakton Valuation zijn wij op zoek naar een ambitieuze taxateur. Bij Valuation werk je samen met een team van zes ervaren collega’s aan onafhankelijke en kwalitatief hoogwaardige taxaties van complexe objecten, waaronder grondposities (ontwikkellocaties), transformatie- en herontwikkelingsobjecten, zorgvastgoed en haven gerelateerd vastgoed. Je maakt gebruik van specialistische, gestandaardiseerde en gevalideerde rekenmodellen en voert de taxaties uit volgens de regels van het NRVT en de ethische guidelines van de RICS. Dat is de ‘niche’ waarin Fakton Valuation zich onderscheidt in de taxatiewereld.

Wij zoeken een taxateur die:

  • 2 tot 5 jaar relevante werkervaring heeft als taxateur. Ervaring met complexe vraagstukken is een pré; 
  • gecertificeerd is als Register Taxateur;
  • zelfstandig taxaties kan uitvoeren;
  • een ambitieuze instelling heeft, voor zichzelf uitdagende doelstellingen formuleert en voortdurend werkt aan de verbetering van eigen werk;
  • scherpe analyses kan maken van complexe materie en die op overzichtelijke wijze kan overbrengen op collega’s en klanten;
  • ondernemend is, commerciële kansen signaleert en deze weet om te zetten in (vervolg)opdrachten;
  • de belangen van de klant optimaal wil behartigen;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden heeft en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • een afgeronde academische opleiding heeft;

Je carrièrepad

Je werkt met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s, vaak in multidisciplinaire teams. In een open, informele bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. Wij hebben passie voor ons vak en dagen elkaar uit om het beste uit onszelf te halen. Elkaar continue feedback geven hoort hier ook bij. Naast het werken aan projecten bieden wij je interne en externe opleidingen via onze Fakton Business School. Behalve de evenwichtige ‘work-hard’-mentaliteit maken wij graag tijd voor vele #faktonhappiness momenten, zoals borrels, een kerstdiner en onze jaarlijkse studiereis. #faktonmovesyourworld geldt niet alleen voor onze relaties maar zeker ook voor onze mensen. Toptalent kan snel promotie maken.

Bovendien bieden wij arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een goede leaseautoregeling, een laptop, een iPhone, een bonusregeling en een pensioenregeling.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact op met Joep Thomassen, director Valuation, via 06 – 52 53 92 67. Of stuur je CV met jouw motivatie naar hr@fakton.com. Voor meer informatie over Fakton kun je ook onze website raadplegen www.fakton.com.

Solliciteer direct >