TRAINEE CONSULTANCY

#thisiswhatwedo #Rotterdam #Consultancy

40 uur / week

Rotterdam

WO

Solliciteer direct >

Je toekomstige werkplek

World Trade Center / 22ste etage
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam

Na je studie maak jij graag een bewuste keuze voor je eerste werkgever.  Dit is de start van jouw carrière en nog belangrijker, jij wilt vanaf de eerste dag impact hebben. Bij Fakton bieden wij jou graag deze kans!

Wat doen wij?

Binnen het team van Fakton Consultancy brengen wij overheid en markt succesvol bij elkaar in de spraakmakende projecten van Nederland. De verduurzaming van vastgoedportefeuilles, gebiedsontwikkeling en bestaande wijken staat bij ons voorop. De nieuwste ontwikkelingen en technieken worden hierbij geïntegreerd. Zaken als energietransitie, big data en blockchain kennen geen geheimen voor ons.

Onze vastgoedkennis is altijd up-to-date. Scherpe analyses en sterke proces skills combineren wij met praktische executiekracht om zo tot een concreet actieplan te komen. Deze activiteiten doen wij vanuit ons moderne en informele kantoor op de 22e verdieping van het WTC in Rotterdam.

Wat ga jij precies doen?

Als trainee bij Fakton Consultancy zie jij gedurende een à twee jaar alle facetten van de vastgoedmarkt doordat jij rouleert langs alle typen opdrachten die wij doen voor het brede scala aan opdrachtgevers. Jij hebt daarbij de mogelijkheid kennis te maken met onze verschillende servicelines zodat jij goed kunt ontdekken waar jouw voorkeur en kracht ligt. Daarbij werk jij direct samen met onze ervaren directors en partners. Zo leer jij Fakton en de markten waarin wij opereren, goed kennen. Naast het werken aan projecten bieden wij jij interne en externe opleidingen via onze Fakton Academy en de Fakton Business School. Na je traineeship maak jij in overleg met de partners een keuze voor één van de servicelines en ontwikkel jij je skills en kwaliteiten in de markt waar jij het beste past.

Beschik jij over:

  • een afgeronde academische opleiding met uitstekende resultaten (bijvoorbeeld Economie, Econometrie, Finance, Business Administration, Real Estate Studies of Bouwkunde);
  • niet meer dan één jaar werkervaring en interesse vastgoed.
  • dat commerciële inzicht en weet jij hier naar te handelen?
  • ambitie; formuleer jij voor jezelf uitdagende doelstellingen en wil jij altijd het beste uit jezelf halen?
  • de ambitie om de belangen van de klant optimaal te behartigen?
  • de energie om samen met een team er volledig voor te gaan?
  • net dat beetje extra? Heb jij tijdens de studie diverse nevenactiviteiten verricht? (extra stages in binnen- of buitenland, op hoog niveau een sport beoefend, lid van een commissie van een studie- of studentenvereniging of tijdens studie een eigen bedrijf opgericht)

Interesse?

Als jij jezelf herkent in het bovenstaande, maken wij graag kennis met jou! Bel gerust vandaag nog met Gerard Menkhorst voor een eerste kennismaking. Hij is bereikbaar via 06-11 23 46 25. Of stuur je CV met jouw motivatie naar hr@fakton.com. Voor meer informatie over Fakton kun je ook onze website raadplegen www.fakton.com.

Solliciteer direct >