Trainee Vastgoedontwikkeling

#Development #thisiswhatwedo

40 uur / week

Rotterdam

0-1 jaar ervaring

Solliciteer direct >

Je toekomstige werkplek

World Trade Center / 22ste etage
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam

Wil jij vanaf de eerste dag van jouw carrière impact hebben als vastgoedontwikkelaar en leren van de besten in het vak? Bij Fakton Development bieden wij jou graag deze kans!

Wat doen wij?

Wij zijn het creatieve brein bij stedelijke vastgoedontwikkelingen. Onze praktische marktkennis en financiële know-how koppelen wij direct aan de ambities van onze opdrachtgevers. Fakton Development neemt initiatief om ontwikkel- en transformatieopgaven in gang te zetten en stuurt op de haalbaarheid van het project. In de businesscase geven wij vorm aan visie en concept en benoemen wij kansrijke product-marktcombinaties. Het eindresultaat van de businesscase vormt de ‘roadmap’ voor een gestructureerd ontwikkelproces.

Bovendien is Fakton Development bedreven om leiding te geven aan het gehele ontwerp- en ontwikkelproces. Wij hebben de capaciteit en ervaring om stakeholders in het ontwikkelproces optimaal te bedienen. Waarbij de belangen van de opdrachtgevers altijd voorop staan.

Deze activiteiten doen wij vanuit ons moderne en informele kantoor op de 22e verdieping van het WTC in het centrum van Rotterdam.

 

Als Fakton Development zijn wij trots op de volgende projecten waar wij bij betrokken zijn:

Wat ga jij precies doen?

Als trainee bij Fakton Development ben jij in staat om snel en adequaat marktonderzoek uit te voeren en signaleer jij mogelijke acquisitie kansen. Jij leert van de besten in het vak hoe je een businesscase opstelt voor een project- of gebiedsontwikkeling. Jij ontwerpt presentaties en denkt mee in het uitwerken van voorstellen. Kortom, in ons team van enthousiaste ervaren vastgoedontwikkelaars ben jij een belangrijke speler.

Naast het werken aan projecten bieden wij jou interne en externe opleidingen via onze Fakton Academy en de Fakton Business School. Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij namelijk ook erg belangrijk. Wij vermelden graag dat Fakton in de top 10 staat van Best Workplaces 2019. Een jaarlijks onderzoek naar de beste werkplekken van Nederland. 93% van onze mensen vindt Fakton een ‘Great Place To Work’. Hier zijn wij best trots op.

Beschik jij over:

  • een afgeronde academische opleiding (bijvoorbeeld economie, real estate studies of bouwkunde);
  • niet meer dan één jaar werkervaring en interesse in het ontwikkelen van vastgoed;
  • lef en commerciële inzicht en weet jij hier naar te handelen?
  • ambitie en ondernemerschap; formuleer jij voor jezelf uitdagende doelstellingen en wil jij altijd het beste uit jezelf halen?
  • uitstekende communicatieve een organisatorische vaardigheden;
  • ambitie om de belangen van de klant optimaal te behartigen;
  • energie om samen met een hecht team er volledig voor te gaan;
  • net dat beetje extra? Heb jij tijdens de studie diverse nevenactiviteiten verricht? (extra stages in binnen- of buitenland, op hoog niveau een sport beoefend, lid van een commissie van een studie- of studentenvereniging of tijdens studie een eigen bedrijf opgericht)

Interesse?

Als jij jezelf herkent in het bovenstaande, maken wij graag kennis met jou! Bel gerust vandaag nog met Vera Briefs voor meer informatie. Vera is bereikbaar via 06 – 43 00 25 51 Of stuur je CV met jouw motivatie naar v.briefs@fakton.com Voor meer informatie over Fakton Development kun je ook onze website raadplegen www.fakton.com.

Solliciteer direct >